Filmintroduktion

I hovedbygningen kan man se en film af Jacob Jørgensen med samlingens skaber Victor Petersen, der fortæller om Willumsen og udvalgte værker i samlingen. Filmen varer 21 minutter.

 

Hestestalden

En udstilling i den gamle hestestald fortæller i plancher og billeder om Oddens historie og ejere gennem 500 år. Man kan slå sig ned ved de lange bænke ved bordene, der er udformet efter middelalderlige forbilleder. Der er gratis adgang og handicaptoilet.

 

Cafeen

er indrettet i det hyggelige herregårdskøkken med de svære loftsbjælker, der stammer fra strandinger langs Vestkysten. Ved særlige lejligheder tændes der op i det store Morsø-komfur fra 1860. I køkkenet er der plads til max. 30 personer. For større grupper (max. 60 personer) kan der serveres i Hestestalden, hvor man også kan spise medbragt mad. Grupper bedes tilmelde sig på forhånd.

 

Gæstelejligheden

I herregårdens sydlige fløj, fra gammel tid kaldet kavalerfløjen, findes en gæstelejlighed, bestående af en opholdsstue, et soveværelse og et køkken. Der er toilet og brusebad. Lejligheden udlejes i sommersæsonen med bed and breakfast, to overnatninger for  to personer, kr. 1600, incl.  fri adgang til Willumsen-samlingen. Fæstebønder får 10 % rabat. Booking kan ske her gennem Airbnb.

 

 

DSC_0001