VINTEREN PÅ ODDEN

Selv om der er vinterlukket på Odden sker der alligevel meget i de kommende måneder.  Restaureringen og genopretningen af de mere end 500 år gamle bygninger fortsætter i kælderen og på bygningens lave vestfløj. I kælderen er de svære loftsbjælker angrebet af borebiller og bliver behandlet herfor. Samtidig bliver beskadigede dele fornyet eller sikret. Nationalmuseet har undersøgt en gammel støttebjælke og kan fastslå, at træet til den blev fældet og formentlig straks brugt  omkring 1672. Vi håber at nye undersøgelser vil kaste lys over Oddens historie. På vestfløjen istandsættes ødelagt murværk. Arbejdet er blevet muligt takket være en donation fra Louis-Hansen Fonden, der har støttet Oddens restaurering gennem  ti år.

 

GÆSTELEJLIGHEDEN

De første bestillinger for 2019 er allerede indgået. Sidste år var lejlgheden fuldt udlejet for sommeren. Reserver derfor i god tid til 2019 på Oddens telefon eller mail.

Pris  for to personer incl. entre til samlingen samt morgenmad  kr. 1400 (fæstebønder kr. 1200). Man kan også give et B+B gavekort til to nætter til venner eller familie. Pris på ugebasis med egen forplejning kr. 3800.