ODDEN ÅBNET MED NYERHVERVELSE

Sæson 2017 er begyndt,  og vi kan præsentere et nyt billede af Willumsen. Det er en akvarel fra 1903, malet ved et kendt udflugtssted i omegnen af Paris. En lille dreng, der måske har forstyrret Willumsen i arbejdet, stikker hovedet op nederst i billedet. Billedet blev erhvervet for mange år siden af en norsk maler hos Willumsens samleverske og muse, Michelle Bourret, og var i norsk eje, indtil det i 2016 kom på auktion.

 

 

6.-7.MAJ  FEST I BJERGBY-MYGDAL OG PÅ ODDEN

Landsbyerne Bjergby og Mygdal viser, hvad der sker  i foreninger, organisationer, erhvervslivet og kulturen. Lørdag kl.17 musik og middag i stort telt på Odden,. Billetter købes i Dagli’brugsen, Bjergby. Søndag fra kl. 10 åbent hus og gratis adgang. Miniomvisninger hver time. Kl. 10-14 vurdering af antikviteter i teltet og angbueskydning. Kl. 11.Vandring i nærheden af Odden med KFUM spejderne.  Kl. 15 afslutning med kor i teltet.

 

MAD, KUNST OG MUSIK

Tre aftener på Odden med  en udsøgt middag, omvisning i samlingerne og musikalsk underholdning. Reserver plads, der er begrænset deltagerantal. Datoerne er d. 19.juli, 2. august og 16. august. Nærmere program følger.

 

GÆSTELEJLIGHEDEN

Restaureringen er nu tilendebragt.  De første gæster rykkede ind sidst i april.

Pris  for to personer incl. entre til samlingen,  kr. 1400 (fæstebønder kr. 1200). Man kan også give et B+B gavekort til to nætter til venner eller familie. Pris på ugebasis kr. 3800.

Bestilling   på Oddens e-mail eller telefon.