ODDEN GENÅBNER  

Mandag d. 1. april begynder sæsonen 2019 på Odden. Vi kan præsentere ikke mindre end seks nyerhvervelser og har desuden fra Willumsen-museet i Frederikssund lånt hans debutbillede fra Charlottenborg-udstillingen i 1883, der forestiller Riddersalen i Chr. VII’s Palæ på Amalienborg, og hans store billede fra 1885 af et Bondebryllup i Røsnæs Kirke.

I løbet af foråret vil der være  håndværkere og stilladser omkring Odden. Murene skal  til sommer skal stå nykalkede og istandsatte. Men der vil være uhindret adgang alle dage ligesom også cafeen er åben.

 

KÆRLIGHED, LYST OG LIDELSE

Søndag d. 25.april  kl. 15  er der koncert med tre sangerinder og en sanger fra Hochschule  für Musik i Köln. Det er  pianisten Tanja Tismar, der har samlet et hold af nye talenter for atter at gæste Odden. På programmet står sange og lieder af  Robert Schumann, Hugo Wolf, Claude Debussy og Manuel de Falla. Bag titlen på koncerten gemmer sig bl.a. Schumanns “Dichterliebe” og de Fallas “Siete canciones populares espanolas”.

Billetter (kr. 90, fæstebønder kr. 70) kan forudbestilles på Oddens mail eller telefon 98 97 52 02.

 

BYGNINGSKULTURUGEN  

Søndag d. 5. maj kl 13 og 15. Odden er en af de ældste bygninger i Hjørring Kommune og deltager naturligvis i markeringen af bygningskulturugen. Der bliver gratis adgang til to omvisninger om bygningens mere end 500-årige historie og mulighed for at høre om de omfattende restaureringsarbejder, der nu har varet i 12 år, og som har givet ny viden om herregården gennem århundrederne.

 

GENERALFORSAMLING

Lørdag d. 25. maj er der generalforsamling i Fæstebondeforeningen. Husk tilmelding til foreningens formand.

 

GÆSTELEJLIGHEDEN

De første bestillinger for 2019 er allerede indgået. Sidste år var lejligheden fuldt udlejet for sommeren. Reserver derfor i god tid  på Oddens telefon eller mail.

Pris  for to personer incl. entre til samlingen samt morgenmad  kr. 1400 (fæstebønder kr. 1200). Man kan også give et B+B gavekort til to nætter til venner eller familie. Pris på ugebasis med egen forplejning kr. 3800.