ODDEN ÅBNET MED NYERHVERVELSE

Sæson 2017 er begyndt,  og vi kan præsentere et nyt billede af Willumsen. Det er en akvarel fra 1903, malet ved et kendt udflugtssted i omegnen af Paris. En lille dreng, der måske har forstyrret Willumsen i arbejdet, stikker hovedet op nederst i billedet. Billedet blev erhvervet for mange år siden af en norsk maler hos Willumsens samleverske og muse, Michelle Bourret, og var i norsk eje, indtil det i 2016 kom på auktion.

 

 

 

6.-7.MAJ  FEST I BJERGBY-MYGDAL OG PÅ ODDEN

Landsbyerne Bjergby og Mygdal viser, hvad der sker  i foreninger, organisationer, erhvervslivet og kulturen. Lørdag kl.17 musik og middag i stort telt på Odden,. Billetter købes i Dagli’brugsen, Bjergby. Søndag fra kl. 10 åbent hus og gratis adgang. Miniomvisninger hver time. Kl. 10-14 vurdering af antikviteter i teltet og angbueskydning. Kl. 11.Vandring i nærheden af Odden med KFUM spejderne.  Kl. 15 afsluytning med kor i teltet.

 

GÆSTELEJLIGHEDEN

Restaureringen er nu tilendebragt.  De første gæster rykkede ind sidst i april.

Pris  for to personer incl. entre til samlingen,  kr. 1400 (fæstebønder kr. 1200). Man kan også give et B+B gavekort til to nætter til venner eller familie. Pris på ugebasis kr. 3800.

Bestilling   på Oddens e-mail eller telefon.