RESTAURERINGEN AF ODDEN

skrider frem. I den indre gård er gammel løs kalk fjernet, og der har vist sig mange nye bygningsdetaljer i de dele af bygningen, der stammer fra 1500-tallet. Desværre også alvorlige skader på murværket. Et kuriøst fund var afdækningen af et falsk, malet vindue, som ses på billedet over manden på liften. Det blev formentlig i 1800-tallet malet på muren for at give bygningen et mere symmetrisk præg. Samtidig røbede det, at man også dengang havde røde vinduesrammer på Odden.

MAD+ KUNST + MUSIK

Onsdag d. 17.07.19, 31.07.19 og 14.08.19 alle aftener kl 17.30 til 22. Som i de tidligere år dækkes der op til udsøgt middag med vin i herregårdens stuer. Der er velkomstdrink og forret, hovedret og dessert. Der er omvisning i samlingen og aftenen slutter med musik. Bestil program med menu og bord på Odden, telefon 98975202. Prisen er kr. 475,- pr. person for hele arrangementet.

AFLYST – SÆRRUNDVISNING

(Ny dato følger) Tirsdag d. 23.07.19 kl 16 

I samarbejde med The Danish Club invitere vi klubmedlemmerne og andre interreseret til en særlig sommereftermiddag i Nordjylland. Her vil Thit Stærmose Petersen (3. generation fra stedet), fortælle om sine bedsteforældre Victor og Kirsten Petersen og deres mission med stedet samt om den omfattende samling af J. F. Willumsen værker og huset. Kirsten og Victor samlede Willumsen værker over mange år, og mange af samlingens værker er arbejdsnotater, der lå gemt i Willumsens atelier i København og hans personlige noter. Med en samling på godt 1400 værker er der rigeligt at se på, og det er en unik mulighed for at få indblik i en kunstners process.

Historierne om huset, familien og samlingen bliver flettet sammen i en personlig rundvisning der slutter med et glas bjedsk (specialitet fra Vendsyssel) lavet på valnødder fra det store valnøddetræ.

Billetter kan købes her

GÆSTELEJLIGHEDEN

Der er helt udsolgt i perioden 22.6. til 4.8.2019, men man kan stadig booke et ophold i efteråret på Oddens telefon,  mail eller book direkte igennem Airbnb her.

Pris  for to personer incl. entre til samlingen samt morgenmad  kr. 1600 (fæstebønder 10% rabat).

Man kan på Odden bestille et B+B gavekort til to nætter til venner eller familie eller til en uges ophold.